Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
STEAM-освіта
СПОРТФЕСТ-2024
Архів новин
Зірковий випуск 2024

Талановиті Розумні Мобільні Відповідальні Працьовиті випускники Ліцею №9 "Гармонія" отримали свої свідоцтва, золоті та срібні медалі, похвальні грамоти, подяки від директора Ліцею №9 Світлани КУЧУК. Вони пройшли серйозні випробування: ковід, онлайн-заняття, війна, навчання в укритті, національний мультипредметний тест і залишилися переможцями.

11 золотих і 1 срібна медалі, 150 Похвальних грамот за особливі досягнення у вивченні навчальних предметів отримали наші випускники.

Це покоління, яке змінила війна. Які вже інші, але принципово Нові. Лідери нової України!!! України війни та України Перемоги!!! Сміливі, активні, свідомі і відповідальні, патріотичні та глобальні. Вони – наше майбутнє, і їм час вирушати у дорослий світ. Ми впевнені, що кожен з наших випускників обов’язково досягне успіхів у майбутньому, стане гарним спеціалістом і просто – щасливою людиною! Нехай не буде нічого неможливого для них, нехай не згасне вогонь оптимізму і цілеспрямованості. Щастя всім і кожній родині, благословення рідній Україні!


Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 206 | Дата: 08.09.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz