Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
STEAM-освіта
СПОРТФЕСТ-2024
Архів новин
Участь у семінарі «Удосконалення взаємодії в системі освіти: загальноосвітній навчальний заклад – доуніверситетська підготовка – ВНЗ»

1 грудня на базі Національного університету харчових технологій   відбувся семінар «Удосконалення взаємодії в системі освіти: загальноосвітній навчальний заклад – доуніверситетська підготовка – вищий навчальний заклад», до участі у якому були запрошені вчителі загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району м. Києва, на якому були присутні методист управління освіти Оболонського району Антонова Олена Наумівна (яка викладає математику в школі № 9) та вчитель біології нашої школи Лавринчук Вікторія Григорівна.

Перше знайомство з університетом розпочалося з цікавої оглядової екскурсії, яку організувала методист Центру доуніверситетської освіти Маргарита Панасевич, а провела директор Центру Валентина Кудіна. Гості побували на кафедрі технології консервування, де їх буквально зачарувала своєю розповіддю доцент кафедри Галина Бандуренко, на кафедрі теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, де поспілкувалися з асистентом Ольгою Горчаковою, на кафедрі інтегрованих  автоматизованих систем управління, де особисто завідувач кафедри Ігор Ельперін став їх гідом у світі високих технологій, на кафедрі біотехнології і мікробіології, доцент якої Світлана Задира познайомила з діяльністю кафедри, що стоїть біля витоків біотехнологічної освіти в Україні, та на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу, з якою знайомила старший викладач Інна Корнєва. У кожного підрозділу є безліч своїх «родзинок», а їх співробітники – справжні патріоти університету й ентузіасти своєї справи, тому на кожній кафедрі затримувалися надовго, отримуючи масу корисної й цікавої інформації, із задоволенням спілкуючись, задаючи хвилюючі питання. Такий захід відбувся вперше, але зацікавленість і активність, сподіваємось такі устрічі стануть новою доброю традицією.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 596 | Дата: 08.09.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz