Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
STEAM-освіта
СПОРТФЕСТ-2024
Архів новин
Співпраця НУБіП

День вчителя - одне із найяскравіших осінніх свят! І пройшов цей святковий День в Ліцеї №9 "Гармонія", як завжди, яскраво, весело та креативно!!! Зранку учні 9-х та 11-х класів влаштували для вчителів справжнє свято – зустрічали вчителів у вестибюлі школи, вітали і дарували святкові сюрпризи.

7 жовтня Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства НУБіП радо зустрів вчителів та адміністрацію ліцею №9 «Гармонія». Педагоги Ліцею відвідали перлину університету – ботанічний сад НУБІП України у супроводі науковців: Марчука Юрія Миколайовича, завідувача кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції канд.с-г. наук; Шевчук Марії Олександрівни, доцентки кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, канд. с-г.наук; Маєвського Костянтина Васильовича, доцента кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, канд. с.-г.наук. Дзиби Анжели Андріївни, доцентки кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, канд. с.-г. наук.

Ботанічний сад є важливою навчально-науковою базою для дослідження, збереження, акліматизації та розмноження у спеціально створених умовах рідкісних та типових видів рослин, дерев місцевої і світової флори. Педагоги Ліцею мали можливість пройти екологічною стежкою і отримати нові знання та враження в лісовничо-провітницькому центрі. Мандруючи заповідною територією ботанічного саду, педагоги спостерігали за гармонічним доповненням природного ландшафту великою кількістю найрізноманітніших скульптур. Серед них можна побачити навіть доісторичних тварин: сніжну людину або ж родину динозаврів. Також увагу педагогів привернули еко-класи для проведення навчальних занять для студентів і учнів надворі.

Адміністрація Ліцею "Гармонія" висловлює подяку керівництву ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП за проведення наукової екскурсії для педагогів Ліцею!


Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 13 | Дата: 18.10.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz