Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
STEAM-освіта
СПОРТФЕСТ-2024
Архів новин
«Щедра Масляна» в школі № 9

В п’ятницю в школі № 9 відбулося святкування Масляної. Масляна — це одне з найулюбленіших свят Київської Русі. Його здавна відзначали наприкінці лютого, коли «весна з зимою зустрічалися». Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік.

В цей святковий день в школі було весело та гамірно: розпочався день з виступу вихованців шкільної театральної студії «Майстерня радості». Юні актори в холі школи зустрічали учнів, вчителів і батьків міні-виставою «Масляна, Масляна, яка ти красна!». А всіх бажаючих пригощали млинцями та чаєм, які приготувала шкільна їдальня. Свій виступ юні актори театральної студії «Майстерня радості» ще раз презентували в актовій залі для всіх учнів початкової школи.

А вже наприкінці навчального дня учні 1-11–х класів провели велику ярмарку, де кожний охочий купував смачні смаколики. І звичайно головною стравою свята були млинці, які дуже схожі на весняне сонечко.

Цікаво організований захід, познайомив учнів із традиціями українського народу, викликав багато позитивних емоцій. Такі заходи сприяють зміцненню єдності та добрих традицій колективу. За повір’ям, чим яскравіше і цікавіше прожити масляний тиждень, тим щасливішим і багатшим буде рік, тому з впевніністю можна сказати - наша школа в наступному році сумувати й нудьгувати не буде.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку юним акторам театральної студії «Майстерня радості» і її керівнику - Папеті Оксані Василівні, а також батькам, учням і вчителям за допомогу в проведенні ярмарку!

 

Фоторепортаж:

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 941 | Дата: 27.07.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz