Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
STEAM-освіта
СПОРТФЕСТ-2024
Архів новин
Пішохідна екскурсія «На гостинах у київських князів»
Пішохідна екскурсія «На гостинах у київських князів» - школа №9
В рамках співпраці з кафедрою туризму Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова студенткою 5 курсу Капійчук Іриною Іванівною та вчителем історії школи № 9 Кліменко Іриною Геннадіївною для учнів 6-Б класу була розроблена і проведена пішохідна екскурсія «На гостинах у київських князів»

. Школярі почали своє знайомство з давнім Києвом біля Золотих воріт – головної брами стародавнього Києва, пам'ятки оборонної архітектури Київської Русі ХІ ст. Познайомилися з київським князем Ярославом Мудрим, історією життя та історією його великих справ в управлінні могутньою державою. Далі, діти пройшли на головну площу Київської Русі - Софійську, де ознайомилися с головною святинею Русі - Софією Київською, побудовану в 1037 році за наказом київського князя Ярослава Володимировича. Пройшли алеєю предків та познайомилися з історію дохристиянського Збручанського ідола. Далі, попрямували в гості до великої київської княгині Ольги. Багато цікавої інформації почули про Михайлівський Золотоверхий собор та його святині. Закінчили екскурсійну програму на Володимирській гірці біля пам`ятника Володимиру-хрестителю.

Родзинкою заходу стала історична вікторина. Приємно було те, що діти були дуже активними, влучно відповідали на запитання та самі задавали додаткові питання. Всі екскурсанти отримали подаруночки, а троє переможців було нахороджено грамотами та цінними призами. Кращими з кращих цього разу були: Гузова Ірма, Пасічніченко Аліна та Приймак Іван. Вітаємо!

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 816 | Дата: 27.07.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz