Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Зустрічі з працівниками правоохоронних органів

Комфортне перебування у школі, де школяр проводить значну частину свого часу, є умовою його успішної соціалізації. Саме тому, за планом роботи школи № 9, сьогодні, 9 січня, працівниками ювенальної превенції Оболонського УП ГУНП Дем’яненко Володимиром Олександровичем та Єрмаком Василем Володимировичем було проведено лекції для учнів 2-8-х класів на тему «Попередження вчинення правопорушень неповнолітніми».

Під час лекцій школярів було ознайомлено з законом України про кримінальну відповідальність та правопорушення неповнолітніх. Учні дізналися про наслідки насильства у шкільному колективі та за його межами. Під час розмови зі старшим інспектором поліції у справах неповнолітніх Дем’яненко В.О. та інспектором поліції Єрмаком В.В. школярі мали змогу задати питання та отримати відповіді, ознайомитися з правами й обов’язками дітей та підлітків.

Адміністрація школи № 9 висловлює щиру подяку працівникам та начальнику сектору ювенальної превенції Оболонського УП ГУНП Моргуненко Володимиру Юрійовичу!!!

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 591 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz