Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Зустрічі з працівниками правоохоронних органів
Зустрічі з працівниками правоохоронних органів - школа №9
Формування людини, як відомо, починається з дитинства. В молоді роки закладається основа не тільки відповідних знань, але й норм поведінки, звичок, потреб особи. Виховання молодого покоління – це виховання майбутнього кожної держави, і майбутнє залежить не тільки від рівня професійної підготовки цього покоління, але й від його моральних якостей.

Нестача спілкування, емоційна незадоволеність, яку діти нерідко відчувають у власних родинах, потреба у належності до референтної групи, можуть бути частково компенсовані уважним, доброзичливим ставленням педагогів та працівників органів юстиції, внутрішніх справ під час проведення правового виховання дітей. Комфортне почування в школі, де дитина проводить значну частину свого часу, є умовою її успішної соціалізації. Саме тому, за планом роботи школи, 5 квітня 2016 року, вихователем прийомника-розподільника дітей ГУ Національної поліції у м. Києві, старшим лейтенантом поліції Федченко О. А. проведено лекцію для учнів 5-х класів на тему: «Насильство у шкільному колективі та кримінальна відповідальність неповнолітніх». Також 8 квітня, працівниками прокуратури, Оболонського району в м. Києві, було проведено лекцію для учнів 8-9-х класів на тему «Попередження вчинення правопорушень неповнолітніми».

Під час лекцій представниками органів було ознайомлено дітей з законом України про кримінальну відповідальність та правопорушення неповнолітніх. Учні дізналися про наслідки насильства у шкільному колективі та за його межами. Під час розмови зі старшим лейтенантом поліції та працівниками прокуратури школярі мали змогу задати питання та отримати відповіді, ознайомитися з правами й обов’язками підлітків.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1016 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz