Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Зустріч з письменником

В рамках дня інтеграції  «Я українець і цим пишаюсь»  в школі було організовано зустріч учнів шостих класів з українським письменником Полосіним Олексієм Михайловичем.

Полосін Олексій Михайлович є членом Української асоціації письменників і автором багатьох цікавих книжок для дітей та підлітків, письменником, якому не байдуже те моральне середовище, у якому виховується майбуття нашої країни — наші діти. Автор пише про дітей, для дітей та батьків. Йому Бог дав особливе поєднання відчуття любові до дітей з бажанням наблизити їх до пізнання істини Господній. Книги Полосіна О.М. використовуються педагогами дошкільних та шкільних закладів, у практичній роботі суботніх та недільних шкіл. Не байдужий він і до соціально гострих проблем, особливо тих, які стосуються дітей та молоді (ВІЛ / СНІД, негативні звички, аборти, інше), тому має проекти книг на цю тематику.

Учні школи № 9 дізналися про цікаві факти з життя цієї творчої людини та ознайомилися з його творами. Олексій Михайлович особливо звернув увагу дітей на  тему важливості спілкування рідною мовою, тему любові до української землі і культури. Діти з радістю отримали автограф письменника, а школі від автора було передано декілька примірників книжок у шкільну бібліотеку.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 930 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz