Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Всеукраїнський семінар для керівників навчальних закладів

«День гарбуза» - школа №9 В останній день осені, 30.11.2017, на базі нашої школи був проведений семінар-практикум Всеукраїнського рівня для директорів та заступників директорів на тему «Інтеграція змісту освіти на засадах компетентнісного підходу. Навчання Z - ресурсу України» в рамках Дня інтеграції «Я українець - і цим пишаюся». Метою семінара було ознайомлення учасників з основними іноваційними напрямками роботи педагогічного колективу школи, а саме експериментальною роботою та інтегративними формами і технологіями навчання. Учасниками семінару були 85 директорів та заступників директорів міст Києва, Житомира і Кропивницького, а також представники науково-навчального центру психології дошкільної та початкової освіти Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України та науково-методичного центру Оболонського району міста Києва.

У теоретичному блоці директор школи Кучук С. Ю., ознайомила учасників семінару з аспектами впровадження у навчально–виховний процес школи наступних експериментальних програм: дослідно-експериментальної роботи Всеукраїнського рівня за темою «Моделювання навчально-виховного процесу паралельного вивченні двох іноземних мов з 1-го класу в загальноосвітній школі», дослідно-експериментальної роботи Всеукраїнського рівня за темою «Психолого-педагогічні умови становлення ціннісних орієнтацій дітей в ігровій та навчальній діяльності освітньої системи «Радість розвитку», науково-педагогічного проекту «Інтелект України» та дослідно-експериментальної роботи регіонального рівня «Мультипрофільне навчання в середній загальноосвітній школі». Заступнки директора з навчально-виховної та виховної роботи Кондратенко Н.Г., Овчіннікова Г.М. та Цимбал П.І. ознайомили учасників семінару з інтегративними формами роботи, які активно впроваджуються у навчально-виховний процес навчального закладу, а також ключовими елементами освіти XXІ століття та аспектами навчання школярів покоління «Z».

У практичному блоці, під час відкритих уроків та виховних заходів у рамках Дня інтеграції «Я українець - і цим пишаюся», учасникам семінару були представлені практичні основи дослідно-експериментальної роботи та інтегративних форм і технологій навчання, які впроваджуються у навчально-виховний процес школи № 9, та експериментально підтвердили свою високу ефективність. Семінар-практикум перетворився на справжнє свято для всіх, хто долучився до нього, ще і завдячуючи учням, які приготували « Музичний комплімент».

Адміністрація школи висловлює щиру подяку всім вчителям, учням і батькам, які долучилися до підготовки і проведення семінару!

Брошура семінару

 

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 853 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz