Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Всеукраїнський онлайн-урок «Європа починається з тебе»

18 учнів школи № 9 та вчителі іноземних мов Шевченко Еліна Борисівна та Севостьянова Світлана Владиславівна особисто взяли участь у Всеукраїнському відкритому тренінгу «Європа починається з тебе», присвяченому святкуванню Дня Європи в Україні, який пройшов у прес-центрі Укрінформу.

Онлайн-урок був спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

Під час уроку-тренінгу наші учні, присутні в прес-центрі, та його ведучий український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур обговорювали й дискутували на різні теми щодо цінностей та життя в Україні і ЄС, говорили про євроінтеграцію Української держави та ментальність українців і європейців тощо. Учні 9 школи також поспілкувалися з віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе щодо Європейського Союзу, європейських цінностей та мрій.

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 635 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz