Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2017»: номінація «Біологія»

Вітаємо вчителя біології школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району Козярук Олену Іванівну з перемогою на  районному  (І місце) та міському (ІІІ місце) етапах Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» !!!

Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Біологія» проводився в Оболонському районі у грудні на базі школи І-ІІІ ступенів № 9 та спеціалізованої школи № 214. Міський тур  конкурсу  проходив з 13 по 20 січня 2017 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Б. Грінченка та гімназії біотехнологій № 177.

Оцінювало міський етап конкурсу компетентне журі, в складі якого працювали: Сліпчук І. Ю. – голова журі, кандидат педагогічних наук, заслужений вчитель України;  Матяш Н. Ю. – провідний науковий співробітник лабораторії біологічної, хімічної та фізичної освіти Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук;  Кучук С. Ю. – кандидат педагогічних наук, директор школи І-ІІІ ст. № 9, а також методисти науково-методичних центрів та вчителі біології шкіл міста. Учасниками конкурсу стали  конкурсанти десяти районів міста Києва. Під час конкурсу учасники мали можливість розкрити свої професійні здібності та  поділитися власним досвідом з колегами.

Конкурсна програма складалася із наступних конкурсних випробувань:

І - «Тестування з фахової майстерності», у якому перевірялися знання конкурсантів з фаху, методики викладання предмета, психології та педагогіки;

ІІ - «Практична робота», де конкурсанти показали свої уміння виконувати практичні та лабораторні роботи з шкільного курсу біології;

ІІІ – «Експертиза підручника», де перевірялося вміння конкурсантів аналізувати навчальний та науково-методичний апарат підручників для загальноосвітніх навчальних закладів.

ІV - «Майстер-клас», яке проходило у формі міні-тренінгу «учитель – учителю», і дозволило учасникам продемонструвати свої методичні знахідки та напрацювання, які вони використовують на уроках у роботі з дітьми.

V - «Навчальний проект», де конкурсанти показали свої вміння проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів.

VІ - «Урок», у якому перевірялася педагогічна майстерність конкурсанта.

За результатами конкурсних випробувань визначено переможців міського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» у номінації «Біологія»:

І місце – Аксененко Іван Ігорович, вчитель біології школи І-ІІІ ступенів № 190 (Деснянський район);

ІІ місце – Бичко Діана Іванівна, вчитель біології школи № 329 «Логос» (Дарницький район).

ІІІ місце – Козярук Олена Іванівна, вчитель біології школи І-ІІІ ступенів № 8 (Оболонський район).

Журі конкурсу вітає переможців і учасників конкурсу та бажає конкурсантам не зупинятися у пошуках, творити себе, бути щасливими і дарувати щастя іншим. Тільки так можна відчути задоволення від своєї праці і побачити вогники цікавості  в очах учнів!!! Також журі конкурсу висловлює щиру подяку Сташевській Ірині Станіславівні – директору гімназії біотехнологій № 177, заслуженому учителю України, за гостинність та допомогу в організації конкурсу!!!

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 900 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz