Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Впровадження програми «Школа і поліція» в школі № 9

На виконання завдань положень Концепції першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ України, затвердженої Розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 22 жовтня 2014 р. № 1118, Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2010 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2015 р. № 1393 та положень Угоди про партнерство між Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством освіти і науки України від 29 лютого 2016 р. у школі № 9 відбулося впровадження експериментальної моделі  співпраці навчальних закладів і поліції «Шкільний офіцер поліції».

Метою експериментальної моделі є сприяння  діяльності навчальних закладів щодо профілактики правопорушень серед дітей та забезпечення безпечного навчального середовища. В рамках проекту патрульні поліції зустрічатимуться з учнями та навчатимуть дітей правилам дорожнього руху. Уроки вже стартували і кілька десятків першокласників дізналися, на яке світло треба переходити дорогу.

27 січня офіцером поліції, Парвовим Дмитром  Валерійовичем, заступником начальника відділу зв’язку з громадскістю міста Києва, було проведено  просвітницько-профілактичні заняття з учнями  7-А класу школи № 9 за програмою «Школа  і поліція». На уроці були присутні представники адміністрації школи: директор школи Кучук С. Ю., заступники директора - Цимбал П. І., Кондратенко Н. Г., Буханевич Т. І., Харькова І. С., які щиро дякують офіцеру поліції за проведений захід!!! 

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 698 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz