Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо переможців ІІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади з англійської мови!!!

З 01 жовтня по 02 листопада тривала ІІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада з англійської мови «На Урок». Інтернет-олімпіада була розрахована на всіх учнів і мала на меті повторення та закріплення знань, здобутих під час попереднього навчального року з відповідної предметної дисципліни.

Завдання були розроблені відповідно до шкільної програми.Учні з усієї України могли спробувати свої сили. Учні нашої школи 8-11 класів також прийняли активну участь.

Дипломи І ступеня Всеукраїнського рівня одержали: 2 учнів 8-Б класу (Ільїна Вікторія, Кульгейко Валерія), 3 учнів 9-А класу (Гриник Оксана, Анатолієв Данило, Бондар Олександр).

Дипломи ІІ ступеня Всеукраїнського рівня одержали: 1учень 9-А класу (Марчишак Олександр), 1 учень10-Б класу (Попов Арсеній).

Дипломи ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня одержали: 2 учня 8-Б класу (Дзюбак Марія, Левицький Микола), 3 учнів 9-А класу (Гаврищук Євгенія, Назаренко Богдан, Ситник Поліна), 3 учнів 10-Б класу (Городецька Аліна, Косяк Юлія, Мазурок Володимир), 1 учень 11-А класу (Бараневич Анна).

Інтернет-олімпіада проходила дистанційно. Необхідно було лише мати відповідний гаджет чи девайс з доступом до мережі інтернет. На виконання роботи було достатньо 40 хвилин. Доступ до особистого кабінету учасника був цілодобовий. Після завершення роботи над завданнями, учні побачили кількість отриманих балів.

По завершенню Всеукраїнської олімпіади, були оприлюднено рейтингові результати та списки. Такожучасники змогли переглянути правильні відповіді та проаналізувати допущені помилки.

Завдання були розраховані на учнів з різним рівнем підготовки, тому кожен зміг проявити себе, повірити у власні сили та перевірити знання з з англійської мови.

Незалежно від результатів конкурсу, кожен учасник отримав електронні сертифікати про участь в олімпіаді.

Адміністрація школи вітає учнів-переможців і висловлює щиру подяку вчителю англійської мови Шевченко Еліні Борисівні за активну участь в організації інтернет-олімпіади та підготовку 21 переможця!!!

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 567 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz