Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо переможців І Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з англійської мови

З 26 березня по 29 квітня тривала І Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок». Учні з усієї України могли спробувати свої сили.

Учні нашої школи 7-11 класів також прийняли активну участь. Дипломи ІІІ ступеня одержали 7 учнів (7Б клас), 3 учнів (8А клас), 2 учнів (10 класи), 1 учень (11 клас).

Дипломи ІІ ступеня одержали 4 учнів (7Б клас), 3 учнів (8А клас), 2 учнів (10 класи), 3 учнів (11 класи).

Учні нашої школи одержали 14 дипломів всеукраїнського рівня.

Дипломи ІІІ ступеня всеукраїнського рівня одержала учениця 7-Б класу Козакова Анастасія та учениця 8-А класу Гаврищук Євгенія.

Дипломи ІІ ступеня всеукраїнського рівня одержали 4 учні 7-Б класу – Запороженко Євген, Ільїна Вікторія, Дзюбак Марія та Левицький Микола; 3 учні 8-А класу – Марчишак Олександр, Майборода Софія, Сорочка Анна; 2 учні 10-А класу - Чамуха Юлія, Михальченко Тетяна та учениця 11 класу Буценко Поліна.

Дипломи І ступеня всеукраїнського рівня одержали 2 учні 8-А класу - Гриник Оксана та Бурдон Теофіль.

Інтернет-олімпіада проходила дистанційно. Необхідно було лише мати відповідний гаджет чи девайс з доступом до мережі інтернет. На виконання роботи було достатньо 40 хвилин. Доступ до особистого кабінету учасника був цілодобовий. Після завершення роботи над завданнями, учні побачили кількість отриманих балів.

По завершенню Всеукраїнської олімпіади, були оприлюднено рейтингові результати та списки. Також учасники змогли переглянути правильні відповіді та проаналізувати допущені помилки.

Завдання були розраховані на учнів з різним рівнем підготовки, тому кожен зміг проявити себе, повірити у власні сили та перевірити знання з з англійської мови.

Незалежно від результатів конкурсу, кожен учасник отримав електронні сертифікати про участь. Переможці були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів всеукраїнського, обласного та міського (районного) рівнів.

Інтернет-олімпіада «На Урок» – створення оптимальних мотиваційних умов для вивчення відповідної предметної дисципліни усіма учнями з будь-яким рівнем знань. Завдання адаптовані до шкільної програми, але інтернет-олімпіада «На Урок» має суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – кожен без винятку учень зможе проявити себе.

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1030 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz