Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо команду учнів нашої школи «SMILE» з перемогою у Першому етапі V Міської профорієнтаційної гри «Мистецька фортеця»!
SMILE - школа №9
13 квітня, команда учнів нашої школи «SMILE», під керівництвом педагога-організатора, вчителя музичного мистецтва Довганя Філіпа Захаровича, взяла участь у Першому етапі V Міської профорієнтаційної гри «Мистецька фортеця», що проходила на базі школи № 23 Деснянського району. Під час гри учні нашої школи взяли участь у різних конкурсах, під час яких виконували творчі завдання та брали участь у майстер-класах з різних видів мистецтва: вокалу, хореографії, театрального і літературного напрямків. Учні нашої школи змагалися в таких конкурсах: «Техніка мистецтва», «Мистецтво музики», «Імідж пластики», «Художня асоціатива» та «Джерело орфоепії». Метою проведення Міської профорієнтаційної гри «Мистецька фортеця» є виявлення і підтримка талановитих, обдарованих учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва та виховання самодостатньої особистості з активною життєвою позицією.

Вже три роки поспіль команда школи № 9 приймає участь у профорієнтаційній грі «Мистецька фортеця» і кожного року здобуває перемогу. Ось і зараз команда нашої школи здобули перемогу в номінації «Джерело орфоепії». Вітаємо учнів нашої школи та їх керівника Довганя Філіпа Захаровича з перемогою у Першому етапі V Міської профорієнтаційної гри «Мистецька фортеця»!

Фоторепортаж:
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 725 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz