Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо команду нашої школи з перемогою у військово-спортивній грі «Патріот»!!!
Вітаємо команду з перемогою у військово-спортивній грі - школа №9
З 23.09.2015 по 25.09.2015 року на базі першої бригади оперативного призначення Північного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, що дислокується в селищі міського типу Нові Петрівці, було проведено військово-спортивну патріотичну гру «Патріот». В заході взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району та команда хлопців 10-11 класів нашої школи з числа вихованців військово-патріотичного гуртка під керівництвом вчителя предмету «Захист Вітчизни» Бендрикова Володимира Олександровича.

Організаторами військово-спортивної патріотичної гри «Патріот» виступили: Оболонська районна державна адміністрація; Управління освіти Оболонського району; Оболонський районний військовий комісаріат; Національна гвардія України. Всіх учасників змагань привітав головний комісар військкомату Оболонського району Слєпко Вадим Борисович, який протягом багатьох місяців виконує свій патріотичний обов’язок в зоні АТО. В урочистій церемоніях відкриття військово-спортивної гри «Патріот» брала участь заступник директора з виховної роботи СЗШ № 9 Удовицька-Скляренко Л.А.

Наша команда гідно пройшла всі випробування та в змаганнях проявила себе однією з найкращих. За результатами триденного «марафону» наша команда посіла ІІІ загальнокомандне місце. Також призові місця, як особисті так і командні, були здобуті у наступних випробуваннях: стрільбі з автомату АК - І командне місце, з інженерної підготовки – ІІІ командне місце, з пейнтболу - ІІІ командне місце, з вогневої підготовки - ІІІ командне місце та ІІ місце у цьому випробуванні здобув учень 11-Б класу Москалюк Олександр.
 

Вітаємо команду нашої школи на чолі із керівником, вчителем предмету
«Захист Вітчизни», Бендриковим Володимиром Олександровичем!!!

№ п/п Прізвище, ім’я учня Клас
1 Голдаєв Артем 11-А
2 Клевцов Станіслав 11-А
3 Коваль Максим 11-Б
4 Македошин Кирил 11-Б
5 Москалюк Олександр 11-Б
6 Салата Ігор 11-А
7 Славов Дмитро 11-А
8 Усик Олександр 11-А
9 Фатєєв Данил 11-Б
10 Шевченко Артем 11-А
11 Грищенко Олег 11-Б

Фоторепортаж:

 

 

Дипломи та грамоти:

Нагороди
Нагороди
Нагороди
Нагороди
Нагороди
Нагороди
Нагороди


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1034 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz