Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо команду нашої школи з перемогою у військово-спортивній грі «Патріот»

Патріот - школа №9
Вітаємо команду нашої школи на чолі із керівником, вчителем предмету «Захист Вітчизни», Бендриковим Володимиром Олександровичем з перемогою у військово-спортивній грі «Патріот». За результатами триденного «марафону» наша команда посіла ІІІ загальнокомандне місце. Також призові місця, як особисті так і командні, були здобуті у наступних випробуваннях: бігу на 30 м - І командне місце, подоланні смуги перешкод – ІІІ командне місце, підтягуванні на перекладині - І командне місце та абсолютну першість у цьому випробуванні здобув учень 11-Б класу Качан Ілля.

Організаторами військово-спортивної гри виступили Оболонська районна в м. Києві державна адміністрація, Оболонський районний в м. Києві військовий комісаріат та громадська організація «Громадська варта Оболоні». В грі прийняли участь більше 100 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району міста Києва. В перший день змагань хлопці та дівчата відпрацювали навики у подоланні спеціального маршруту з перешкодами, тренувались збирати автомат та влучно стріляти в мішень. Також, столичні рятувальники продемонстрували всім бажаючим як правильно одягати костюм загального захисту. Всі ці вправи юні патріоти виконували на швидкість, що й стало основним критерієм для визначення переможців. В останній день змагань учасники прийняли участь в проходженні естафети «Маршрут з перешкодами».

В урочистих церемоніях відкриття та закриття військово-спортивної гри «Патріот» брали участь учні 8-9 класів нашої школи та заступник директора з виховної роботи Удовицька-Скляренко Л.А.

Фоторепортаж:
 
 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 684 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz