Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Випускний вечір для учнів 9-х класів

14 червня 2017 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 9-х класів школи І-ІІІ ступенів № 9..

Випускний вечір – урочисте свято закінчення школи, подібний до першого балу, що відкриває дорогу в нове доросле життя. На випускному вечорі майже кожна юна дівчина бажає бути самою найкрасивішою, щасливішою і привабливішою, щоб саме такими залишитися в пам’яті вчителів, подруг і друзів, батьків, себе самих. Незважаючи на дощ, свято вдалося!

З напутніми словами звернулася до учнів директор школи Кучук С.Ю., яка перебуває в відрядженні за кордоном. А під урочисті фанфари документи про завершення навчального закладу вручили заступники директора Кондратенко Н.Г і Буханевич Т.І.

Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання.

Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. Попереду нові випробування! Щасти вам, випуски 2017!!!

 

Фоторепортаж:

 

Відеорепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1108 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz