Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Відкритий урок і майстер – клас по створенню мультфільмів у 6-А класі
майстер – клас по створенню мультфільмів - школа №9
24 грудня в математичному 6-А класі учителем математики та класним керівником цього класу Житніковою Світланою Миколаївною було проведено відкритий урок на тему «УРА! Ми вивчили дроби!». Урок узагальнення і систематизації знань, умінь і навичок проходив в ігровій формі у вигляді КВК. Змагаючись, школярі повторювали і узагальнювали пройдений матеріал, а також отримували багато нової та цікавої інформації.

Учні 6-А класу ретельно готувались до КВК: підбирали назви команд, робили емблеми, випустили математичні газети, підготували завдання суперникам. Таким чином, урок готувався спільними зусиллями учителя і учнів.

Гостями і членами журі цього свята математики були батьки. Хоча одна із команд отримала більше балів - переможцями стали всі учасники, адже урок приніс нові знання, нові враження і велике задоволення. А солодкі призи стали чудовою нагородою за достойну роботу.

25 грудня в 6-А було проведено ще один захід: майстер – клас по створенню мультфільмів. Ця надзвичайно творча робота захопила всіх учасників. Учні спільними зусиллями створили мультфільм, героями якого були вони самі. Створений мультфільм став для всіх чудовим подарунком до Нового року.

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 664 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz