Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Відкриті заняття в рамках експерименту «Радість розвитку»

В рамках Всеукраїнського експерименту «Радість розвитку» в школі № 9 у 1-Б та 2-В класах, які працюють за комплексною програмою особистісного розвитку дитини, було проведено відкриті заняття». Батьки учнів – активні учасники програми «Радість розвитку». Головним гаслом у взаємодії з батьками є позиція «Батьки – наші партнери та однодумці».

У 1-Б класі відбулося родинне свято «Тварини - брати і сестри, друзі наші менші». Кожна дитина мала змогу обрати для себе тварину та представити її на святі. Школярі брали участь у виставі, танцювали, демонстрували знання назв тварин на англійській мові. Активними учасниками конкурсів стали також батьки. На святі панувала атмосфера дружби, співпраці і гарного настрою.

У 2-в класі відбулось заняття на тему «Гармонія в природі». В ході заняття було розглянуто питання про збереження природи, вивчено поняття «гармонія» та «дизгармонія», створено щоденник гармонії природи, куди учні вписали свої ідеї щодо захисту природи. Разом з батьками школярі створили Дерево Добра та парк з первоцвітами в мініатюрі. Також батькам було представлено театральну постановку «Чарівне яблуко» та танець «Квітка душі».

Відкриті заняття пройшли під девізом – «Все в радість!».

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 597 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz