Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Відкриті уроки з французької мови

У нашій школі у 10-ти класах вивчають французьку мову: 4 класи початкової і 6 класів старшої школи.

Дві вчительки французької наполегливо передають свої знання учням і розділяють з дітьми своє захоплення цією мовою. Для досягнення мети вони з задоволенням використовують музику. При вивченні іноземної мови, пісні-цікавий і корисний матеріал.

Спочатку мелодія, ритм, рима і повторення допомагають запам’ятовувати слова і їхню вимову, а потім надають справжню насолоду під час виконання улюбленого мотиву!

Так, 24 листопада в 4-г класі було організовано бінарний урок, де керівник класу Ольга Олександрівна Ковальовська та вчителька французької мови Білоцерковець Леся Вікторівна поєднали літературне читання і французьку мову. До свята оселі діти підготували і прекрасно декламували вірші двома мовами, співали українські і французькі пісні, танцювали та грали на музичних інструментах.

Діти продемонстрували бажання вчитися і розвиватися, вразили вчителів і батьків гарною вимовою та вмінням запам’ятовувати матеріал.

Також хотілось би виділити величезний вклад батьків у підготовці до такого нестандартного уроку.

А за 7 днів до цього, 17 листопада, до тижня музики 6-а клас підготував урок за темою, щоб розділити з гостями впевненість, що «Музика, саме музика буде ключем до любові і дружби».

Вчитель Севостьянова Світлана Владиславівна дуже вдячна своїм шестикласникам за роботу і підтримку, за те, що вони надихають її, вражають її своїми талантами. Велике спасибі вчителю інформатики Пилипенку Сергію Миколайовичу за технічну підготовку і підтримку, і гостям - Адміністрації школи, які вміють розділяти і розділяють нашу радість від вивчення надзвичайно гарної французької мови!

Merci дітям і дорогим гостям!

 

Фоторепортаж:

 

Відеорепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1406 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz