Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Ветерани війни приймають поздоровлення з Днем Перемоги
з Днем Перемоги - школа №9 (фото)
Урочистий мітинг, присвячений Дню Перемоги, відбувся у школі 7 травня 2013 року біля Алеї Слави.

У церемонії взяли участь: представники соціального центру «Перспектива-Оболонь», педагогічний колектив школи, учні, ветерани та представники громадськості. Слова шани висловили почесні гості та ветерани. Мітинг завершився хвилиною мовчання, покладенням квітів від ветеранів та учнів школи - це шана пам'яті тих, хто ціною власного життя дарував мирне сьогодення.

– Святкуючи День Перемоги, ми схиляємо голови перед пам’яттю мужніх синів і доньок нашої Батьківщини, які віддали своє життя за священну справу захисту рідної Землі. Ми шануємо ветеранів війни та праці, які здобули для нас Перемогу й які вже багато років поспіль надають молодому поколінню захисників Вітчизни яскравий приклад справжнього патріотизму, – наголосила директор школи Світлана Юріївна Кучук.

По закінченні урочистої частини усі присутні змогли подивитись святковий концерт й музично-театральну виставу «Дякуємо, вам за Перемогу!» за участю учнів студії юного актора «Погляд». Адміністрація школи висловлює щиру подяку художньому керівнику народного театру-студії «Райдо» Юрію Сушко, керівнику студії юного актора «Погляд» Леонтенко Ользі Володимирівні та юним акторам СЗШ № 9 Богдану Галицькому, Артуру Кореняку, Андрушу Маркосяну, Дмитру Зоріну, Іллі Савенку, Юлії Братунець, Лії Маркосян, Валерії Огородник, Інні Курсенко, Оксані Черниченко за чудову виставу!

Ми свято шануємо пам'ять про події воєнних років та безцінний подвиг, який здійснили наші діди та прадіди. Сьогодні ми говоримо найтепліші слова подяки і низько вклоняємося нашим ветеранам!

Фоторепортаж:




















































































Відеотека:



Репортаж про святкування Дня Перемоги:



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1413 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz