Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Весняні канікули в Польщі

Весняні канікули в Польщі - школа №9
У межах проекту «Діти та молодь без кордонів» учні 5-9 класів нашої школи провели чудові весняні канікули в Польщі. Проект «Діти та молодь без кордонів» реалізується спілкою поляків міста Києва та сприяє вивченню польської мови й ознайомленню з життям братнього польського народу. В межах співпраці між СЗШ №9 та спілкою поляків м. Києва під час перебування в Польщі учні школи мали змогу познайомитися з життям, історією та культурою цієї країни; відвідали учбові заклади, де познайомилися з польською молоддю та учнями і студентами з України, які навчаються в Польщі. Також діти мали змогу пройти інтерактивний курс з вивчення польської мови.

Під час поїздки наші учні відвідали місто художників і музикантів Казімеж Дольний, курортне містечко Неленчув та одне з найстаріших поселень в Польщі – Люблін. Також школярі були в захваті від столиці, де вони могли пройтися вузькими вулочками старовинного міста, почути легенди старої Варшави, прогулятися королівським парком Лазєнки.

Під час літніх канікул на учнів школи чекає Літня школа польської мови в Польщі з додатковою освітньою програмою з історії та культури Польщі та цікава екскурсійна програма!

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 717 | Дата: 23.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz