Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Весняні канікули в Польщі

Весняні канікули в Польщі - школа №9
З 22 по 30 березня 2014 року у межах проекту «Діти та молодь без кордонів» делегація учнів та вчителів СЗШ №9, яку очолила директор школи Кучук С.Ю., провели чудові весняні канікули в Польщі. Проект «Діти та молодь без кордонів» реалізується спілкою поляків міста Києва та сприяє ознайомленню з життям польського народу, його історією, наукою, літературою, мистецтвом, народною творчістю шляхом відпочинку та навчанню в Республіці Польща на запрошення польської сторони. Учнівський та педагогічний колективи школи залучились до проекту з 1-го вересня 2013 року після запровадження вивчення в школі польської мови.

У межах реалізації проекту вчителі та учні школи відвідали Варшаву (Старе місто та королівський парк Лазенки), Пулави (навчальні заклади, спортивні об’єкти, басейн, парк Чарторийських, фольклорний фестиваль «Весняні зірки - 2014»), Люблін (історичний музей, Старе місто), Казімеж Дольний (Обеліск радянським воїнам, ярмарку народних виробів, Старе місто), Наленчув (палац Малаховських, музей Болеслава Пруса, парк курортного містечка), Яновец (музей, старовинний замок), Холм (Старе місто).

Під час літніх канікул на учнів школи чекає Літня школа польської мови в Польщі з додатковою освітньою програмою з історії та культури Польщі та цікава екскурсійна програма!

Фоторепортаж:
 

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1096 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz