Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Весняні канікули ліцеїстів. Чарівна Італія

Весняні канікули для учнів Ліцею "Гармонія" розпочалися з кавової столиці Європи Трієст Трієст- це ідеальна суміш латинської, слов'янської та німецької культур.Тут можна побачити пришвартовані біля узбережжя білосніжні яхти, невеликі будиночки з червоними черепичними дахами, білосніжний замок Мірамаре. Для учнів Ліцею, як справжніх туристів - це місто стало осередком краси, затишку та вишуканості.

Чудовим продовженням подорожі для ліцеїстів стало відвідування Флоренції. Флoрeнцiя – нaйкрacивiшe мicтo Iтaлiї з бaгaтoю icтoрiєю i культурoю, якe нe випaдкoвo дicтaлo cвoю нaзву. Firenze oзнaчaє щo “цвiтe” aбo “прoцвiтaючa”; купoли флoрeнтiйcькиx xрaмiв, пeрeплeтiння вулиць i прoвулкiв з виcoти oглядoвoгo мaйдaнчикa i cпрaвдi нaгaдують пeлюcтки i прoжилки дивoвижнoї квiтки. Щo ж дo прoцвiтaння – цe мicтo дoci збeрeглo дуx вiльнoї i бaгaтoї рecпублiки, якoю вoнo було колись.Учні отримали неймовірне задоволення від міста, яке неможливо забути.

Всі дороги ведуть в РИМ.І це третя зупинка під час італійських пригод. Рим - одне з найдавніших міст світу, столиця Стародавнього Риму, йому виповнилося 2775 років. Відомі його назви: «Вічне місто», «Місто на семи пагорбах».Красу споруд Риму, що дійшли до нас, відтворено насамперед у камені (переважно – травертину), з якого споруджено архітектурні ансамблі, палаци, монументи та пам’ятники. Для них характерні величні ошатні фасади та художньо оформлені інтер’єри.Гуляючи вузькими вуличками цього неймовірно насиченого історією міста з учнями, мимоволі думаєш – невже все це могли створити люди?! Але ж створили. Подорожуємо далі і це чарівна Венеція. Це унікальне місто на воді з унікальною архітектурою та цікавою історією. Італійські канікули дали можливість дітям насододитися красою Європи та відпочити від тривог.


Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 38 | Дата: 04.05.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz