Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Увага! Шкільні акції!
Увага! Шкільні акції! - школа №9
На підтримку Героїв – захисників України у школі розпочато акцію «Подаруй домашнє тепло солдату! Зв’яжи шкарпетки до Нового року!» Головна мета акції - дати можливість воїнам відчути новорічну радість і тепло родини, зігріти любов’ю і турботою наших захисників. Ініціаторами акції виступили вчитель історії Кліменко Ірина Геннадіївна та учні і батьки 6-Б класу. Зібрані шкарпетки будуть передані для воїнів 46-го батальону (Донбас-Україна).

Також учні, педагоги та батьки школи приєдналися до Всеукраїнської акції «Збирай кришки на протези для воїнів!» зі збору та переробки пластикових кришечок-закруток для протезування воїнів АТО. Передбачається, що кришки будуть дробитися в гранули і використовуватися як сировина для виготовлення протезів, які необхідні постраждалим українським військовим і членам добровольчих батальйонів. Розглядається також і варіант продажу сировини, а кошти будуть спрямовані на протез для конкретного бійця. Дана акція водночас вирішує дві проблеми - екологічну та соціальну.

Другий тиждень в школі триває ще одна акція екологічного спрямування «Здай батарейку-збережи планету!». Акція започаткована вчителем біології Лавринчук Вікторією Григорівною та юними екологами нашої школи. В холі школи розміщено урну для збору використаних батарейок. В перший день акції було зібрано рекордне число - 82 батарейки. Протягом першого тижня акції було зібрано понад 300 батарейок. Якщо одна батарейка отруює 20 м2 землі, то 300 штук отруюють 6000 м2 площі!

Запрошуємо учнів, вчителів і батьків приєднатися до шкільних акцій!

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1114 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz