Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь в огляді художньої самодіяльності, присвяченому року Японії

15 березня в Центрі творчості дітей та юнацтва Оболонського району відбувся огляд художньої самодіяльності, присвячений року Японії. Учні різних закладів Оболонського району представили 17 різножанрових номерів: танцювальні композиції, пісні, сценки, гуморески тощо. Школярі яскраво продемонстрували свої таланти, не залишивши байдужими глядачів.

Школу № 9 представляли учениці 8–Б класу з хореографічною композицією «Гармонія». На розсуд журі дівчата представили красивий і витончений японський танок з віялами. Віяло в японській символіці - це радість і задоволення, саме тому його часто використовують з метою показати позитивні емоції. Крім цього, японський танець з віялом вважається дуже популярним і має безліч варіацій - рухи танцюристів можуть бути різкими або, навпаки, плавними. Японські танці з віялом - це один з найбільш витончених і красивих напрямків. Національний одяг японців, віяла з символічними малюнками і руху несуть в собі особливий дух культури цієї прекрасної країни сакури.

Нагадаємо, що 2017 рік оголошено роком Японії в Україні. Це рішення направлено на укріплення і зміцнення стосунків між двома державами в різних напрямках. Не викликає сумніву, що це - ще один крок на шляху до співдружності двох країн, а зближення українського та японського народів посприяє розвитку діалогу культур, таких своєрідних і цікавих.

 

Фоторепортаж:

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 714 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz