Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь учнів школи № 9 в ІІІ військово-патріотичному зборі учнівської молоді «Місцями подвигу та слави»

5 листопада 2018 року команда школи № 9, а саме учні 7-х класів під керівництвом вчителя Лавринчук В.Г. взяли участь у ІІІ військово-патріотичному зборі-поході «Місцями подвигу і слави», присвяченому 75-ій річниці звільнення м. Києва від нацистських окупантів.

Для учасників збору-походу була підготовлена цікава насичена програма. В ході офіційної частини заходу було проведено урочисту лінійку-реквієм, що відновила хроніку подій 1943 року та включала виступи гостей, ветеранів Другої світової війни, воїнів АТО. Під час покладання квітів до Пам’ятника воїнам-визволителям Києва та пам’ятного знаку «Невідомому солдату» школярі створили живий ланцюг Пам’яті.

Протягом дня було проведено екскурсії по Національному музею-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році». Члени Школи авіарозвідки розповідали про конструкцію, програмування та ручне пілотування безпілотного літального апарату, а представники Клубу авіамоделювання при «Товаристві сприяння оборони України» продемонстрували тактику ведення повітряних боїв за допомогою авіамоделей. Крім того, школярі разом з керівниками та учасниками бойових дій на Сході України виконали квестові завдання по території і у приміщенні музею, а також відповіли на запитання, пов’язані з визволенням Києва від нацистів.

Незважаючи на досить прохолодну погоду, всі учасники заходу отримали справжнє задоволення, теплі емоції та незабутні враження, що надовго залишаться у пам’яті.

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 482 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz