Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у змаганнях «Снайпер столиці-2018»

Вітаємо команду школи № 9 з успішним виступом у раонних військово-спортивних змаганнях із вогневої підготовки «Снайпер столиці - 2018»!

Учні 10-11 класів на чолі зі своїм вчителем Захисту Вітчизни Кондратенко Віталієм Олександровичем взяли участь у змаганнях та посіли призові місця.

На змаганнях визначали призерів та переможців в практичній підготовці. Під час змагань юнаки й дівчата змагалися на швидкість у вправності розбирати і збирати автомат АК-74, споряджати магазин набоями, а також у влучності стрільби з пневматичних гвинтівок. Стрільби проходили в тирі школи № 254 Оболонського району.

За результатами змагань «Снайпер столиці-2018» почесне І місце посіли Михальченко Тетяна (11 клас) та Городецька Аліна (10 клас), ІІІ місце - Андрущенко Владислав. Вітаємо нашу команду патріотів!!

Саме військово-патріотичне виховання та вишкіл допризовної молоді, оборонно-спортивна робота й популяризація серед учнів спортивно-технічних і прикладних видів спорту - це необхідний етап у підготовці майбутніх захисників України!

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 499 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz