Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у районному фестивалі «Грані педагогічної творчості»

Наш навчальний заклад взяв активну участь у районному фестивалі «Грані педагогічної творчості: Розуміння. Розвиток. Творчість: Від дитячого садочка до школи», який відбувся 1 червня 2018 року, в Міжнародний день захисту дітей, у Центрі науково-технічної творчості молоді «Сфера».

Проведення фестивалю обумовлено тим, що при переході до роботи в умовах Нової української школи, актуалізується питання забезпечення наступності і перспективності підвищення якості освіти в цілісній системі.

Фестиваль педагогічних ідей – це своєрідний майданчик для обговорення найбільш важливих педагогічних здобутків і аналізу практичних рішень у сфері освіти; це можливість почерпнути для себе нові ідеї, зарядитися натхненням від тренерів та колег, перейняти кращі розробки і поділитися своїми відкриттями.

LEGO-проект від школи № 9 представляли вчитель біології Лавринчук Вікторія Григорівна, вчитель інформатики Власенко Юлія Миколаївна та учні 4-6-х класів. Команда презентувала роботу на тему «Чиста вода - запорука життя». Науково-дослідний проект успішно поєднав екологію та робототехніку на прикладі LEGO-конструювання і програмування для виконання місій на спеціальному полі з LEGO-моделями та перешкодами. Робототехніка в навчальному процесі надає можливість дітям працювати в команді, розвивати творчі та конструкторські здібності, комунікативні навички, а також досліджувати проблеми суспільства.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку заступнику директора з НВР Рябець Тетяні Олексіївні, вчителям Лавринчук В.Г., Власенко Ю.М. та учням школи, які прийняли активну участь у підготовці й організації заходу!!!

 

Фоторепортаж:

   

 

 

Відеорепортаж:



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 707 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz