Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у міському заході «Формування екологічної свідомості молоді»
Співпраця з Благодійним Фондом - школа №9
В рамках співпраці з Малою Академією Наук учні нашої школи прийняли активну участь у круглому столі на тему «Формування екологічної свідомості молоді», який було проведено у приміщенні ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»». Під час засідання круглого стола учень 10-Б класу Коваль Максим та учениця 9-Б класу Тарасенко Інна представили учасникам шкільний екологічний проект щодо можливостей утилізації відпрацьованих батарейок екологічно безпечним способом.

До участі в круглому столі долучилися середня загальноосвітня школа № 9, гімназія Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, школа «Інтелект», медична гімназія № 33, спеціалізована загальноосвітня школа № 85, спеціалізована школа імені Дмитра Луценка та гімназія № 178. З вітальним словом до учасників звернулися спеціаліст відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спортуміста Києва Зелений В.А., директор Київського міського будинку природи Зубович М.П.,президент Міжнародної асоціації екологів університетів Толстоухов А.В., директор КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» Васинюк В.О., проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК» Наконечна Н.В., директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Л.П., координатор освітньо-виховного напряму Всеукраїнської екологічної ліги Данилюк Н.В., завідувач відділу навчально-виховної роботи Київської Малої академії наук Карчина Л.Я. та керівники секцій і відділень Київської МАН.

У ході дискусії учасники круглого столу неодноразово підкреслювали, що освіта не повинна зупинятися на стадії простої поінформованості, а виходити на складні і проблематичні процеси виховання цілеспрямованого формування особистості. Тому дуже важливо, щоб у навчальних закладах використовувалися такі форми і методи роботи, які б дозволяли, незважаючи на недосконалість навчальних програм, якомога більше забезпечувати формування у молоді екологічної свідомості. Молодь повинна усвідомлювати: якщо люди у найближчому майбутньому не навчаться дбайливо ставитися до природи, вони знищать себе. Тому потрібно виховувати екологічну культуру і свідомість.


Фоторепортаж:



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 659 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz