Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у ІІ Всеукраїнському фестивалі педагогічних ідей з використання ІКТ

У рамках Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті» 16 грудня в компанії Майкрософт відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей з використання ІКТ. Школу № 9 на Фестивалі представляла вчитель інформатики та математики Власенко Ю.М.

Фестиваль був присвячений застосуванню інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі та управлінні закладами освіти і системою освіти за допомогою інструментів Office 365. На захід зібралося 130 учасників. Це вчителі-хмарники, вчителі-новатори – вчителі нового покоління, ті, хто формують знання та навички потрібні у сучасному світі.

Учасники Фестивалю мали змогу ознайомитися з новинками інформаційних технологій, дізнатися про інноваційний розвиток освіти, нове програмне забезпечення і засоби навчання, віртуальну й доповнену реальність. Було презентовано педагогічний досвід за 5-ма номінаціями: ідея, урок, проект, управління школою, відео про хмарну школу. Голосування за кращі роботи було проведено динамічним журі, членами якого стали учасники ІІ Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей.

Всі учасники проекту «Хмарні сервіси в освіті» отримали сертифікати, грамоти Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 612 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz