Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у благодійному концерті

«День гарбуза» - школа №9Вихованці театральної студії «Майстерня радості» школи № 9 взяли участь у благодійному концерті, присвяченому людям з особливими потребами. Виступ відбувся у Державній реабілітаційній установі - Всеукраїнському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю с. Лютіж Вишгородського району Київської області.

Юні актори показали виставу «Маленька зірочка». Проста за сюжетом історія однієї маленької зірочки, яка прийшла з неба на землю у пошуках того, кому вона може принести користь, тим не менш є набагато глибшою історією з філософськими роздумами з приводу свого місця та призначення у житті.

Незважаючи на хвилювання і незнайому сцену, юні актори досить впевнено на ній почувалися. Задоволення від виступу отримали і глядачі, і актори. Запросила колектив виступити у цьому центрі волонтер Оксана Нежальська, учасниця фотопроекту «Переможці», учасниця АТО, яка під Луганськом втратила ноги, підірвавшись на міні. Під час вистави вона плакала від вдячності маленьким акторам. Ніхто з глядачів не залишився байдужим до побаченого.

Після виступу на юних акторів чекав гарячий чай з печивом, а також запрошення приїздити ще.

 

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 793 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz