Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь юних науковців школи № 9 у настановчій сесії МАН

14 вересня на базі Інституту біохімії ім. О.В Палладіна відбулася настановча сесія відділення екології та аграрних наук Київської Малої академії наук учнівської молоді, з метою залучення учнів та підготовки дійсних членів Київської Малої академії наук учнівської молоді до написання і захисту науково-дослідницьких робіт.

Учні школи № 9 вже декілька років поспіль беруть активну участь в захисті науково-дослідницьких робіт, і виборюють призові місця.

Завідувач відділення Ісаченко Олена Миколаївна привітала учасників заходу із початком нового навчального року, детально поінформувала всіх присутніх учнів та вчителів про діяльність та досягнення відділення за минулі роки. Також перед присутніми виступив провідний науковий співробітник Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, професор Державної екологічної академії після дипломної освіти та управління Мінприроди України Володимир Іванович Назаренко.

Вересневі зустрічі – початок творчої співпраці педагогічних працівників Київської МАН, методистів районних відділів освіти та вчителів навчальних закладів міста Києва, що стане запорукою їхнього успіху в роботі з обдарованою учнівською молоддю.

По завершенні настановчої сесії діти ще довго не розходилися, прагнучи якмога детальніше обговорити з науковими керівниками подальшу роботу над темами наукових досліджень.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 772 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz