Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь делегації СЗШ №9 у міських урочистостях з нагоди Дня захисника України
Участь делегації СЗШ №9 у міських урочистостях - школа №9
Адміністрація та учні СЗШ № 9 стали активними учасниками міських урочистостей з нагоди Дня захисника України, які відбувалися у Київському військовому ліцеї імені І. Богуна. На загальноміську заході «Сила Нескорених!» делегація нашої школи представляла Оболонський район. На заході були присутні: заступник голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В., директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Фіданян О.Г., начальник управління освіти Оболонського району Вахнюк Н.М., заступник Київського військового комісара Слюсаренко І.В., бійці Антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці Збройних Сил України, батьківська, педагогічна та учнівська спільнота Києва.

Ганна Вікторівна Старостенко привітала військовослужбовців Збройних Сил України і зазначила: «Ми у вічному боргу перед тими, хто захищав нас під час Другої світової, і перед тими, хто сьогодні бореться за мир на сході. Саме тому київська міська влада намагається всіма можливими засобами забезпечити соціальну підтримку всім захисникам України». Гостей свята також привітали кадети ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус», вихованці Народного художнього колективу ансамблю танцю «Україна», Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство», Народного художнього колективу ансамблю танцю «Пульс» та студенти Київської муніципальної української академії танцю ім. Сержа Лифаря.

У рамках урочистостей учні нашої школи передали воїнам, які перебувають у зоні проведення АТО, малюнки, обереги та листи з привітанням з Днем захисника України і побажанням міцного здоров’я, віри у перемогу, незламного духу і миру в Україні.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 933 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz