Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
У КМДА нагородили переможців другого сезону конкурсу «СтратегіЯ»
У КМДА нагородили переможців - школа №9 (фото)
27 червня у Київській міській державній адміністрації заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оксана Добровольська та бізнесмен Олександр Кардаков провели урочисту церемонію нагородження переможців Другого київського конкурсу інноваційних проектів «СтратегіЯ».

У другому сезоні конкурсу «СтратегіЯ» змагання проходили в трьох номінаціях – «Зелене місто», «Електронне місто», «Гостинне місто» – і, на відміну від першого сезону, в двох категоріях – «Шкільні проекти» та «Студентські проекти». Серед фіналістів конкурсу «СтратегіЯ» у номінації «Гостинне місто» проект нашої школи «Шкільні мрії» зайняв I місце. Вітаємо колектив школи та авторів проекту вчителя етики Авдєєву Л.О., випускників Клопенка М. та Лепську А. з перемогою!

Починаючи з 29 червня на телеканалі "Київ" чекаємо щотижневих випусків програм про фінальні змагання конкурсу "СтратегіЯ". Передачі транслюватимуться щосуботи о 9:35 ранку. Перший ефір – 29 червня – присвячений номінації "Зелене місто" у категорії "Шкільні проекти".

Фоторепортаж:

























Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 812 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz