Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень предметів естетичного циклу

З метою художньо-естетичного виховання, пробудження в школярів поваги до національної культурної спадщини та традицій українського народу в нашій школі відбувся тиждень кафедри предметів естетичного циклу під гаслом «Радість у творчості».

Кожного дня на учнів, вчителів та батьків чекали цікаві заходи та майстер – класи. Вчитель образотворчого мистецтва Лепеха Любов Петрівна провела майстер – клас «Валяння прикрас із шерсті», під час якого навчала всіх бажаючих виготовляти із шерсті буси. Керівник гуртка «Екодизайн» Колоколова Олеся Вікторівна, дизайнер-декоратор, під час майстер-класу навчила виготовляти вироби із солоного тіста. Вчитель трудового навчання Лень Олена Миколаївна провела майстер-клас «Вишивка лентами». Вчитель початкової школи Чужась-Редько Світлана Петрівна під час майстер-класу навчала в’язати гачком маки. Також вчитель музичного мистецтва Довгань Пилип Захарович провів для учнів «Музичні вікторини» та конкурс «Караоке». Протягом тижня вчителями фізичного виховання Савченко Тамарою Петрівною, Ковальовським Олександром Васильовичом і Туром Миколою Васильовичом було поведено «Козацькі забави» для учнів 1-4-х та 5-10-х класів.

В останій день тижня відбувся благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО. Учні 1-11-х класів, їх батьки та вчителі пропонували на ярмарку виготовлені своїми руками вироби та випічку.

Адміністрація школи виносить подяку вчителям, учням та батькам за участь та допомогу в проведенні заходів у рамках тижня естетичних наук!

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 723 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz