Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень початкової школи

Тиждень початкової школи - школа №9
В школі пройшов Тиждень початкової школи під девізом «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий». Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Під час проведення відкритих уроків та виховних заходів вчителі початкових класів продемонстрували високу педагогічну майстерність. Такі заходи дають великий емоційний заряд, надовго запам'ятовуються дітям, сприяють формуванню позитивної мотивації навчальної діяльності.

Протягом тижня початкових класів були проведені наступні заходи:
• майстер-клас вчителя 1-А кл. Кухарчук Наталії Іванівни, яка працює за методикою розвивального навчання Б.Д. Ельконіна - В.В.Давидова;
• майстер-класи вчителів 1-Б кл. Назаренко Людмили Володимирівни та 2-Б кл. Ковальчук Любов Петрівни, які на уроках математики використовують інноваційний досвід вчителя-новатора Шостак Л.Ф.;
• відкриті уроки вчителів Лисенко Тамари Михайлівни (3-А клас, урок літературного читання), Михайленко Лесі Володимирівни (3-Б клас, урок математики), Німченко Юлії Миколаївни (2-Г клас, урок природознавства);
• відкриті уроки молодих вчителів Ященко Ольги Олександрівни (1-Г клас), Суменої Анастасії Вадимівни ( 3-В клас);
• позакласні виховні заходи в 1-В (вчитель Корчинська Юлія Володимирівна), в 1-Д (вчитель Кірова Олеся Аскольдівна), в 2-А (вчитель Кріпак Любов Іванівна), в 2-В (вчитель Чужась-Редько Світлана Петрівна), в 4-А (вчитель Лобова Наталія Володимирівна), в 4-Б (вчитель Рябець Тетяна Олексіївна).

Під час проведення тижня початкової школи була проведена виставка малюнків на тему «Я люблю Україну», поробок «Творимо дива своїми руками», спортивні змагання тощо.

В нашій школі працюють розумні й чуйні, закохані в свою професію вчителі, творче кредо яких - «Через серце до розуму», які навчаючи - виховують, і мріють, щоб у серці кожної дитини була любов до школи, до мови і своєї рідної країни - України. Тиждень закінчився, але не закінчилася кропітка праця вчителів, спрямована на творчість і пізнання, підтримання в учнів інтересу та бажання вчитися.

Адміністрація школи висловлює подяку заступнику директора з навчально-виховної роботи Овчінніковій Галині Миколаївні, голові методичного об’єднання вчителів початкових класів Лисенко Тамарі Михайлівні та вчителям початкової школи за плідно проведений тиждень.

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1534 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz