Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень педагогічної майстерності вчителів початкової школи

Серією відкритих уроків продемонстрували високий фаховий рівень вчителі початкових класів Захленюк Катерина Володимирівна, Дуб Інна Олегівна та Литош Валентина Олександрівна.

Катерина Володимирівна під час уроку природознавства разом з учнями 4-А класу здійснили захоплюючу подорож до Африки- найспекотнішого материка на землі. Діти блискавично давали відповіді на запитання «Мозкового штурму», вправно орієнтувались по мапі, знайшли «домівку» тваринам та рослинам по природних зонах на контурній карті. Вчителька заклала школярам хорошу базу знань з природознавства.

Вчителі Дуб Інна Олегівна та Нешва Тетяна Сергіївна провели бінарний урок в 4-Б класі «Подорож материками світу», на якому гармонійно поєднались матеріали природознавства та англійської мови. Учні активно ділилися цікавинками про материки, презентували роботи, виконані в групах, відповідали на запитання скриньки з сюрпризом, мріяли про подорож наступного літа…Діти легко спілкувались українською та англійською мовами.

Литош Валентина Олександрівна в 3-Є класі провела інтегрований урок з предметів «Я у світі» та «Математики» .Школярі вправно, швидко та з захопленням розв’язували приклади і задачі, одночасно закріплюючи правила культури спілкування Це запорука того, що наші дітки зростають розумними і вихованими громадянами України!

В рамках тижня педагогічної майстерності вчителі англійської мови початкової школи Нешва Тетяна Сергіївна і Вільбовець Наталія Олександрівна провели чудові уроки: цікаві, креативні і абсолютно різні.

Тетяна Сергіївна провела урок в 3-А класі за темою «The fastest animal in the world.», де показала високий рівень знань учнів з вивченої теми. Діти працювали в групах, активно виконували всі завдання: змагалися в написанні слів, порівнювали різні предмети та себе з однокласниками, складали речення зі слів на картках. Навіть встигли переглянути фільм про рекорди в тваринному світі і навперебій повідомляли про швидкість найспритніших тварин.

Наталія Олександрівна прийняла сміливе рішення показати відкритий урок у 1 класі, адже це так складно, коли ще діти не вивчили всіх літер, мають невеликий словниковий запас, частково адаптовані до шкільного середовища. Учителька прекрасно справилась з поставленим завданням, реалізувала вимоги нової української школи. Урок почався з ранкового кола, де діти привітали один одного і посміхнулися, створивши атмосферу довіри і позитиву. Використовуючи кубики Lego, таблиці, малюнки, картки, діти повторили та закріпили матеріал по темі «My family. Colours and numbers». Учні 1-Б класу самостійно читали лист англійською мовою, відповідали на запитання.

Діти обох класів показали, що їм дуже подобаються уроки англійської мови!

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 900 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz