Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень педагогічної майстерності новоприбулих учителів

Педагогічний колектив – живий організм, який постійно змінюється, знаходиться у русі. До дружної родини педагогів нашої школи у цьому році приєдналися вчителі української мови та літератури Новачук О.В., Діброва А.А., Степаненко Н.В., учитель англійської мови Вільбовець Н.О. У рамках тижня педагогічної майстерності новоприбулих учителів ними були проведені чудові уроки, які дали змогу побачити нові форми, методи роботи, цікаві та нестандартні типи уроків, прийоми, які сприяють активізації, мотивації навчальної діяльності учнів.

Учні 5-А класу на уроці української літератури, який підготувала і провела Діброва А.А., ніби у машині часу перенеслися до нашого минулого, працюючи над твором О. Олеся «Княжа Україна». Цьому сприяв і музичний супровід, і мультфільм про давні часи, і «картинна галерея» перших київських князів.

На уроці Новачук О.В. учні 6-Б класу поринули у таємничу атмосферу підводного світу, аналізуючи твір Е. Андівської «Говорюща риба». Діти з великим інтересом порівнювали світ риб та людей, підготували малюнки, газету, інсценування уривків твору.

Урок Степаненко Н.В. пройшов у форматі телепередачі «Кохана, ми вбиваємо наших дітей». Саме цей формат дозволив заглибитися і зрозуміти проблеми « батьків та дітей», їх виховання, аналізуючи трагедію, яка покладена в основу твору О. Кобилянської «Земля».

Учні 5-Б класу подорожували Великобританією на уроці англійської мови учителя Вільбовець Н.О. І не тільки. Віртуально відвідали найвідоміші місця Англії, познайомилися з найвидатнішими представниками мистецтва і культури цієї країни.

Тиждень педагогічної майстерності новоприбулих учителів перетворився на справжнє свято. Адміністрація школи щиро дякує вчителям за чудові уроки!

 

Фоторепортаж:

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 763 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz