Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень на тему «Театр» в 1-Г класі

Ось і завершився в 1-х класах тиждень на тему «Театр». Протягом тижня маленькі актори 1-Г класу під керівництвом класовода Ковальовської Ольги Олександрівни грали свої ролі. Пальчиковий театр, ляльковий, театр тіней, театр маріонеток, театр іграшок… Найбільше дітей вразив тіньовий театр. Дуже цікаві зображення отримували за допомогою пальців рук: наприклад, можна зробити гусака, зайця, сердитого індика. Не менш учнів вразив пальчиковий театр. Це ігри - розваги, ігри-потіхи, різні інсценівки, казки, які супроводжуються показом ляльок, що одягаються на пальці. В ході гри дитина рухає пальчиками і проговорює текст. Протягом тижня учні познайомилися з новими словами й їх значенням на тему «Театр» та активно брали участь у всіх видах діяльності.

Наостанок шкільна театральна студія «Майстерня радості» подарувала учням чудову виставу «Випадок з ангелом». Вистава дала можливість юним глядачам перенестися у казковий світ та повірити у свої мрії. Театр, актори, постановка - просто супер і як завжди на висоті!

Батьки учнів 1-Г класу активно допомагали та співпрацювали з вчителем, адже у всіх спільна мета - здорові, щасливі та розумні діти!

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 513 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz