Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень математики
Я обираю європейське майбутнє» - школа №9
Велике значення у навчально-виховному процесі має проведення предметних тижнів. Вони дають можливість навчити учнів самостійно працювати, готуватись до виступів, добирати матеріали, виховувати наполегливість у подоланні перешкод, розвивати комунікативні здібності.

Нещодавно в нашій школі було проведено тиждень математики. Початком свята стала презентація газет математичної тематики, в яких було відображено історію математики, біографії відомих науковців, цікаві задачі, ребуси, кросворди.

Вся школа була прикрашена висловами, портретами та цікавими відомостями про видатних математиків, які підготували учні 9 класів разом із вчителем інформатики та математики Власенко Ю. М. Адміністрація школи впродовж тижня відвідала відкриті уроки та заходи вчителів математики.

Вчитель математики Житнікова С. М. провела серед учнів 6–А класу гру-змагання «Найрозумніший». Учні завзято боролися за це звання. Переможцем стала Гриник Оксана. В обговоренні цікавих питань і завдань приймали участь не тільки діти, але і гості, які на мить мали можливість повернутись в шкільні роки. А незабаром учні 6–Б класу розв’язували завдання математичної вікторини. Шестикласники не тільки демонстрували свої знання, але дізнались багато нового з історії і нових підходів в розв’язуванні задач.

В рамках тижня математики вчитель Правдива О. І. провела в 5-А класі урок-гру на закріплення знань про відсотки. Діти з захопленням виконували завдання. Такий підхід дає додаткові можливості для розвитку здібностей учнів і зацікавленістю їх математикою. На уроці математики учні 6-В класу з вчителем Власенко Ю. М. будували та проводили аналіз графіків залежностей між різними величинами, які зустрічаються в нашому повсякденному житті.

Цікавий відкритий урок з теми «Відсотки. Знаходження відсотків від числа і числа за його відсотками» провела молодий учитель Учуєва О. В. в 5-Б класі. Комфортна атмосфера на уроці захопила учнів і гостей, що ніхто не помітив, як промайнули 45 хвилин уроку.

Також в 10 класі був проведений інтегрований урок «Практичне застосування властивостей паралельності та перпендикулярності площин» вчителем Шевченко В. С.

Тиждень математики закінчився підведенням підсумків «Математичної скриньки». Найцікавіші із запропонованих дітьми задач було розв’язано на уроках.

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 741 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz