Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень кафедри предметів естетичного циклу
Тиждень кафедри предметів естетичного циклу - школа №9
Передати своє бачення світу, виразити свої почуття і емоції людині допомагають засоби мистецтва. Вміння бачити, розуміти і створювати прекрасне робить життя яскравим, дає можливість відчути духовну насолоду. Естетичні ідеали складаються під впливом різних життєвих обставин і витворів мистецтва, тому необхідно навчити дитину розбиратися у всіх різновидах жанрів мистецтва, щоб вона могла безпомилково відрізнити прекрасне, художнє від низького, спотвореного, адже від цього залежить її поведінка у суспільстві.

З метою художньо-естетичного виховання, пробудження в школярів поваги до національної культурної спадщини та традицій українського народу в нашій школі відбувся тиждень кафедри предметів естетичного циклу. Кожного дня на учнів чекали цікаві майстер – класи від вчителів. Вчитель трудового навчання Штак Валентина Михайлівна (організатор школи) та вчитель образотворчого мистецтва Лепеха Любов Петрівна (соціальний педагог школи) навчали дітей роботі з кольоровим пластиліном та квілінгом (мистецтвом виготовлення плоских або об'ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу). Вчителі музичного мистецтва – Удовицька-Скляренко Людмила Андріївна (заступник директора з ВР школи) та Довгань Філіп Захарович (помічник організатора школи) провели «Музичні вікторини» та конкурс «Караоке » для учнів 5-11 класів. Вчитель предмету «Захист Вітчизни» Бендриков Володимир Олександрович, разом з вихованцями «Військово-патріотичного гуртка» продемонстрували свої вміння по вправності зі зброєю та провели роз’яснювальну роботу з учнями.

Велике задоволення учні отримали від спортивних майстер-класів із настільного тенісу та бадмінтону від вчителів фізичного виховання Савченко Тамари Петрівни, Ковальовського Олександра Васильовича і Тура Миколи Васильовича. Вчитель трудового навчання Цимбал Петро Іванович, майстер гри в шашки, провів турнір «Біла шашка», де виявив багато талановитих учнів, надав їм цінні поради та нагородив символічними подарунками переможців.

Адміністрація школи виносить подяку вчителям, учням та батькам за участь та допомогу в проведенні заходів!

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 800 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz