Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень історії в школі № 9

В цьому році тиждень історії пройшов під гаслом "Історія - це особистості, які формують обличчя нації". Протягом всього тижня учні готували і розв"язували історичні кросворди, ребуси, малювали історичні постаті.

В 5- В класі вчителем історії  А.О. Бокал було проведено цікавий виховний захід на тему: "Моя сім'я, моя родина - це наша рідна Україна".

В 8- Б класі вчителем історії І.Г. Кліменко разом з співробітником Національного музею історії України Л.А. Коцар було проведено урок-гру "Козацька Рада на Січі", де учні вибирали собі гетьмана, суддю, отамана, писаря і разом вирішували державні справи і громадські питання.

З метою популяризації вивчення історії України, для учнів 8-х класів, вчителями історії А.О Бокал і І.Г. Кліменко були організовані навчальні екскурсії в музей Гетьманства і Національний художній музей, де учні познайомилися з історією козацтва та українським мистецтвом козацької доби.

Родзинкою історичного тижня стала тематична п'ятниця, де дрес-кодом було перевтілення в відому історичну постать. Цього дня ми побачили в нашій школі: Гая Юлія Цезаря, княгиню Ольгу, кардинала Рішельє, Івана Сірка, Івана Франка, художницю Башкірцеву, графиню Баторі, Сергія Бубку, президента України Петра Порошенка і президента США Дональда Трампа з дружиною Мелані. Діти презентували обрані історичні постаті та брали участь в історичній вікторині і історичному дешифруванні. Переможці отримали солодкі призи!

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 961 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz