Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень історії

19-23 листопада в школі пройшов тиждень суспільнознавчих дисциплін. В рамках тижня проводились історичні квести, вікторини, розв`язування історичних кросвордів. Вчителі історії показували різні форми роботи , які використовуються в сучасній школі. На високому рівні пройшов урок-презентація " Молодіжна субкультура через визначення особистого бачення світу мистецтва" з курсу "Людина і світ" вчителя-методиста Євдикимової Т.А. в 11-х класах.

Учні 5-х класів на уроках історії приймали участь у міні-проектах на тему "Нехай квітує дерево родинне". Разом з вчителем Бокал А.О. та батьками, діти складали генеологічні дерева своїх родин , приносили родинні фотографії , писали твори на тему "Наші імена та походження мого прізвища". Також, в 6-в класі пройшла театралізована правова вікторина "Таємниці Олімпу". Діти долучилися до історії грецької міфології і поговорили про права дітей закріплені в Конвенції та здійснили подорож до країни Права разом з казковими героями. Урок всесвітньої історії з елементами французської мови "Місце Наполеона Бонопарта в історії Франції", було проведено вчителем Бокал А.О.в 9-А класі.

Тиждень історії було завершено навчально-пізнавальною екскурсією з Замок "Радомисль", що на Житомирщині. Вчитель історії Кліменко І.Г. разом з учнями 8-9 класів відвідали цей історико-культурний комплекс. Замок містить в собі єдиний в Європі Музей української домашньої ікони, також, колекції предметів сакрального мистецтва а також українськиї і європейських старожитностей. Приємно, що учні 9-Б класу Гузова Ірма і Баран Стас мали можливість вразити присутніх своєю грою на роялі в концертній залі "Радомисль".

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 575 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz