Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень іноземних мов
Я обираю європейське майбутнє» - школа №9

Традиційно у травні в нашій школі було проведено тиждень іноземних мов, який є останнім у навчальному році і завершується Днем інтеграції «Я обираю європейське майбутнє!». Серед відкритих заходів, запланованих на ці дні, були і відкриті уроки, і театральні вистави, і пісенний конкурс «Євробачення». В початковій школі вчителями іноземних мов були проведені чудові театралізовані відкриті уроки, на які були запрошені адміністрація, вчителі іноземних мов та батьки. Відкриті уроки були проведені вчителями англійської мови Мельничук Надією Павлівною та Мельничук Катериною Едуардівною, вчителями польської мови пані Маріолою Міськевич та пані Хеленою Рибак, вчителем французької мови Севостьяновою Світланою Владиславівною. Вчитель німецької мови Діденко Юлія Володимирівна та вчитель англійської мови Савчук Єлізавєта Русланівна провели відкритий урок у 5-А класі, вчитель англійської мови Шевченко Еліна Борисівна та вчитель польської мови Караваєва Наталія Сергіївна - у 5-Б класі, вчителі англійською мови Білик Ірина Миколаївна та Харькова Ірина Сергіївна провели брейн-ринг у 7-Б класі. Відкриті уроки завжди є цікавими та хвилюючими, особливо, коли учні демонструють свої знання перед почесними гостями школи.

В цей день до школи завітали гості: заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції, віце-президент Міжурядового Комітету ЮНЕСКО з питань фізичного виховання та спорту Микола Мовчан, Голова Громадської Ради при Міністерстві молоді та спорту України Сергій Тимофеєв, Надзвичайний та Повноважний посол Латвії в Україні Юріс Пойканс, перший секретар Посольства Латвії в Україні Лігіта Давидова, методист РУО Надія Бондар та інші супроводжувачі особи. Вони поспілкувалися з учнями молодших класів, які зустрічали їх хлібом та сіллю, відвідали декілька уроків у старшій школі, обговорили питання щодо стосунків України і Євросоюзу із десятикласниками й випускниками та провели відкритий урок, присвячений Дню Європи в Україні.

Відкритий урок було проведено англійською мовою з нагоди відзначення у 2016 році Року англійської мови в Україні (проголошеного Указом Президента України №641/2015 від 16.11.2015) з метою пропагування в Україні англійської мови, як основної мови міжнародного спілкування. У ході заходу Микола Мовчан, Юріс Пойканс та Сергій Тимофеєв розповіли дітям та молоді про історію та значення Дня Європи, історію створення Європейського Союзу, про європейську інтеграцію та європейські цінності, про співпрацю України з Європейським Союзом, Радою Європи, ЮНЕСКО та іншими агенціями ООН, про досвід Латвії у сфері європейської інтеграції та набуття членства у ЄС, про історію Латвії, про українсько-латвійські відносини, про двосторонню співпрацю у сфері розвитку громадянського суспільства, молоді та спорту, про важливість вивчення іноземних мов, зокрема мов держав-членів Європейського Союзу, про важливість фізичної культури, фізичного виховання та спорту, здорового способу життя, рухової активності для здоров’я та майбутнього молоді тощо. Після відкритого уроку заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс та Голова Громадської Ради при Міністерстві молоді та спорту України Сергій Тимофеєв завітали на відкриття шкільного «Євробачення», де ведучі ( учні 6-Б та 10-Б класів) вели концерт виключно іноземними мовами. Символічно, що цього року шкільний конкурс «Євробачення» проводився одночасно зі справжнім «Євробаченням» у Швеції. Почесні гості також відвідали інформаційні стенди держав-членів ЄС, які були підготовлені учнями до Дня Європи.

Адміністрація школи висловлює подяку учителям іноземної мови, класним керівникам, батькам та учням за велику підготовчу роботу!

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1073 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz