Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень естетичних дисциплін в школі №9

В рамках тижня естетичних дисциплін в школі панує атмосфера творчості, краси, гармонії. Квітковий оберіг об'єднав учениць 7в класу в створенні спільного проекту. Згідно з вікторіанською концепцією у кожної людини є квітка-оберіг за місяцем народженням. Вона не тільки символізує, а й захищає людину. Дівчата зі своїм вчителем Яковенко Тетяною покроково виконували свою квіточку за квіточкою та прикрашали віночок.

В атмосфері творчості і краси учениці 7б класу та вчитель Титаренко Наталія створювали ляльку-оберіг. З давних давен ще з трипільської цивілізації відома лялька-мотанка, яка була і залишається символом жіночності, материнства початку усіх світів.

Важко пригадати хоч один історичний період з життя моди, коли б вона не скористалася бантом, щоб прикрасити жінку. Вчитель трудового навчання Шваб Олена Петрівна провела майстер-клас для вчителів по створенню бантика. Вчителі відчули себе дизайнерами банта-прикраси, їм вдалося створити свій неповторний і гарний виріб.

З нагоди тижня спортивно-естетичних дисциплін 9 лютого у школі відбулися дружні змагання з армреслінгу серед учнів 6х-10х класів. Боротьба "рука на руку" дуже подобається учням школи. Чемпіонат між паралелями класів наповнив школу духом перемоги! Всі охочі могли взяти участь у змаганнях та перевірити свою силу. Суддею був вчитель фізичної культури Ковальовський Олександр Васильович.

Фоторепортаж:



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 357 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz