Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень безпеки життєдіяльності
Тиждень безпеки життєдіяльності - школа №9
Протягом тижня в початковій школі було проведено тиждень знань безпеки життєдіяльності «Наша безпека у наших руках». Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент таких знань на майбутнє. Відповідно до тематики Тижня були проведені різноманітні заходи: конкурси малюнків, плакатів, стіннівок, кросвордів, ребусів, віршів; проведені уроки-тренінги, уроки-практикуми, уроки-екскурсії. Вчителі Кухарчук Н.І., Назаренко Л.В., Кірова О.А. в цікавій формі провели заняття на тему «Безпечна школа», розглянувши з учнями всі правила безпечної поведінки: на уроках трудового навчання, в шкільній їдальні, під час перерв тощо. Заступник директора з НВР Овчіннікова Г.М. провела відеоуроки на тему «Як себе поводити в комп’ютерному класі», «Безпечний Інтернет», розповівши про ті ризики і небезпеки, які можливі при неправильному користуванні комп’ютером.

З метою вивчення правил пожежної безпеки вчитель Корчинська Ю.В.( 2-В) провела екскурсію в пожежну частину, Лобова Н.В. (3-Г) - в музей аптеки. Вчителі Рябець Т.О. (1-А), Медяник А.В. (4-В), Михайленко Л.В. (4-А) провели урок-екскурсію на тему «Подорож у країну дорожніх знаків», Кріпак Л.І. (3-А) -урок-вікторину «Що ви знаєте про електричний струм?», Ященко О.О. (2-Г) –урок-подорож «Коли вирушаєш у путь - завжди обережним будь».

Всі ми знаємо, що легковажне поводження дітей з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків. А такі заходи вчать школярів бути обачними, обережними, вміти прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, вчать бережному ставленню до свого здоров’я та життя.

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1286 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz