Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Театральні канікули
Театральні канікули - школа №9
Під час зимових канікул учні 6-Б та 6-А класів відвідали чудову виставу «Даринка, Гриць та Нечиста сила» у Київському академічному театрі драми і комедії. Це вигадливо весела, із добрим гумором казка про дивовижну силу любові до коханої людини, до рідної землі, про те, як багато важать в житті рідне слово, мова, пісня. Екскурсія була організована класними керівниками 6-Б та 6-А класів - вчителем історії Кліменко І. Г. та вчителем математики Житніковою С.М.

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра – перший театр у Києві відкритий у повоєнні роки. Театр заснований наприкінці 1970-х років. Працює двома мовами – російською і українською. Перший збір трупи театру відбувся 7 вересня 1978 року, а перша прем'єра («Высшая точка – любовь» Родіона Феденьова) — 21 квітня 1979 року у приміщенні Республіканського театру ляльок на вулиці Шота Руставелі, 13.

Багато років театр не мав власного приміщення. У травні 1982 року міська влада передала молодому театрові будівлю кінотеатру «Космос» на лівобережному масиві. 21 грудня 1990 року виставою «Я завжди твоя наречена» за Отаром Іоселіані відбулося офіційне відкриття приміщення театру на лівому березі Дніпра.

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 749 | Дата: 27.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz