Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Свято Останнього дзвоника
Свято Останнього дзвоника - школа №9
Свято останнього Дзвоника! Воно знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань. Сьогодні педагогічний колектив та випускники школи № 9 перегорнули ще одну сторінку славного освітянського літопису. На свято останнього Дзвоника в школу № 9 завітав перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Лелюк Роман Валерійович і привітав учнів 9 школи із успішним завершенням навчального року!!!

Тож в добру путь, випускники школи № 9!!! Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі Вам у житті та здійснення всіх мрій!!! Упродовж цього року учні школи долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Адміністрація й педагогічний колектив вітає учнів 9 школи із завершенням навчального року, а випускникам бажає успішного вступу до вищих навальних закладів та здійснення всіх мрій !!!

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 899 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz